info@villa-ayo.com +62 (0)877 60248308

Vakantievilla in Bali: Villa Ayo

Hieronder vindt u meer informatie over de villa’s, de unieke eigenschappen per villa en per kamer.

Villa AyoKa

Woongedeelte

woongedeelte-villa-ayokaHet woongedeelte van AyoKa is open, waardoor de woonkamer verenigd wordt met de prachtige tropische tuin. In de woonkamer staat een bankstel om even een filmpje te kijken of gewoon gezellig een kopje koffie te drinken en onder de veranda staat de eettafel. Daarnaast heeft de woonkamer heeft een dagbed waar je heerlijk kunt genieten van een massage. Naast de woonkamer is de keuken waar de staff uw ontbijt, lunch of diner klaar maakt. De keuken is uitgerust naar westers comfort met koelkast, broodrooster, blender, oven, Nespresso apparaat etc.

Slaapkamers

Slaapkamer Villa AyoKaAyoKa heeft totaal 3 slaapkamers, op de begane grond is de master bedroom met ensuite badkamer met douche en een grote stenen badkuip. De slaapkamer is ruim met een kingsize twee persoons bed, een make-up tafeltje en een ruime kledingkast. De slaapkamer kijkt uit op het zwembad. De tweede slaapkamer op de begane grond is ingericht met twee eenpersoonsbedden en heeft als enige slaapkamer een TV in de kamer. Ook hier is een en suite badkamer met douche, deze slaapkamer is ideaal voor kinderen. Op de bedden kunnen zijkanten worden geïnstalleerd.

De derde slaapkamer bevind zicht op de eerst verdieping, ook hier is een en suite badkamer en vanuit de kamer heeft u prachtig uitzicht over de rijstvelden. Deze kamer heeft een king size bed.

Tuin

tuin-villa-ayo-kaVilla AyoKa heeft een prachtige tropische tuin, deze tuin is ontworpen door een lokale ondernemer die verschillende vakantie villa’s in Bali heeft geholpen met het ontwerpen van hun tuin. We hebben samen met hem gekozen voor veel planten met bloemen en een groot aantal frangipani bomen, dit zijn karakteristieke bomen/bloemen van Bali.

Uitzicht

uitzicht-ayokaVanuit AyoKa kijkt u uit over de rijstvelden aan de achterkant van de villa. Vanaf de tweede slaapkamer en vanuit de toren heeft u een prachtig uitzicht over de hele omgeving, rijstvelden, de bergen van Bali en de oceaan.

Villa AyoDe

Woongedeelte

031Het woongedeelte van AyoDe is verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond is er het eetgedeelte met de keuken, bar en de eettafel. Op de eerste verdieping is de woonkamer met TV, bankstel en uitzicht over de rijstvelden. De ramen van de woonkamer kunnen allemaal open om voor wat afkoeling te zorgen. Naast de woonkamer is er het zonneterras met loungeset waar u heerlijk kunt relaxen.
 

 

Slaapkamers

slaapkamer-villa-ayodeDe drie slaapkamers van AyoDe hebben allemaal een en suite badkamer. De master bedroom is vanuit het woongedeelte toegankelijk en heeft uitzicht op de tuin en het zwembad. Er is een kingsize bed in de slaapkamer en bij de slaapkamer is een gesloten badkamer. De twee andere slaapkamers bevinden zich in een los gebouw en hebben naast een king size bed ook een dagbed. Een van de slaapkamers heeft een bed wat gesplitst kan worden naar twee single bedden en de en suite badkamers zijn ruim en semi open.

 

 

Tuin

tuin-ayode

Villa AyoDe heeft een prachtige tropische tuin, deze tuin is ontworpen door een lokale ondernemer die verschillende vakantie villa’s in Bali heeft geholpen met het ontwerpen van hun tuin. We hebben samen met hem gekozen voor veel planten met bloemen en een groot aantal frangipani bomen, dit zijn karakteristieke bomen/bloemen van Bali.

Uitzicht

Tuin Villa AyoDeVanaf de verdieping van AyoDe heeft u uitzicht over de rijstvelden in de omgeving en in de verte kunt u bij goed weer zelfs de rotswanden van Uluwatu zien liggen. Als u voor de villa uitkijkt ziet u over de rijstvelden de oceaan, heerlijk genieten!