info@villa-ayo.com +62 (0)877 60248308

Faciliteiten

Faciliteiten Villa AyoKa

serviceayoGeniet optimaal van uw vakantie in Villa AyoKa. Deze villa is uitgerust met een air conditioning systeem op iedere slaapkamer. Verder kunt u gebruik maken van een TV en een DVD speler in de woonkamer, inclusief een Wifi verbinding door de gehele villa. Ook een kluis voor uw waardevolle spullen is inbegrepen.

Villa AyoKa bevat ook een prive zwembad van 15 bij 5 meter, inclusief een jacuzzi van 2 bij 2, waardoor u optimaal kunt genieten van uw vakantiebestemming. Er staan 4 zonnebedden voor u bij het zwembed.

De keuken van villa AyoKa is volledig voorzien van keukengerei, een koelkast en een vriezer. Verder bevat het een broodrooster en een magnetron.

Tot slot vindt u in het woongedeelte een sofabank en in het lounge gedeelte kunt u genieten van het prachtige uitzicht over de rijstvelden en de oceaan.

Faciliteiten AyoDe

Ook Villa AyoDe biedt de nodige faciliteiten voor uw ideale vakantie. Zo heeft ook deze villa een air condition systeem in iedere slaapkamer, een kluis voor uw waardevolle spullen en een TV en DVD speler in de woonkamer. Wifi is inwezig in de gehele villa.

Deze villa heeft een prive zwembed van 9 bij 4 meter, inclusief een prachtig zonterras met een uitzicht over de rijstvelden en de oceaan.

De keuken van villa AyoDe is volledig voorzien van keukengerei, een koelkast en een vriezer. Verder bevat het een broodrooster en een magnetron.

Verdere faciliteiten bij Villa AyoDe zijn een tuinman, bewaking in de avonden een een kok welke ontbijt, lunch en avondeten kan bereiden. U betaalt slecht de boodschappen gebaseerd op het bonnetje voor uw avondmaal, en we vragen slechts een bijdrage van 100.000 rupiah voor de bereiding.

Dagelijks (met uitzondering van zondag) wordt uw villa schoongemaakt. Bedlinnen en handdoeken zijn inbegrepen en worden elke 3 dagen vervangen.

Tot slot is een tour arrangement inbegrepen!

Services bij Villa AyoKa en Villa AyoDe

Beide villa’s kunnen tegen betaling extra services bieden. Zo kan er gezorgd worden voor uw was, is er een mogelijkheid tot massages en kunt u een auto of scooter huren bij ons.